Back to top

Punt i final del Challenger Motobike de pàdel al Reus Deportiu

Els aficionats al pàdel s'han reunit aquest diumenge al club reusenc per disputar les finals de la cinquena prova de l'any del circuit Màximum Pàdel Tour.

Després d'haver-se d'ajornar a causa de la COVID-19 el Reus Deportiu ha finalitzat aquest diumenge una nova prova del torneig Màximum Pàdel Tour, un circuit que es juga durant tot l'any a diversos clubs de la província de Tarragona des de ja fa 3 temporades. Es tracta d'un campionat amateur amb categoria masculina, femenina i infantil que busca ser el punt de trobada dels aficionats del pàdel a la zona.

Tot i que el calendari s'ha hagut de reestructurar a causa de la pandèmia la reempresa ha estat tot un èxit. La primera cita post covid, al Club de Pàdel de Cambrils va comptar amb més de 400 inscrits i en aquesta ocasió al Reus Deportiu s'han superat les expectatives, arribant als 220. Els participants valoren molt positivament l'organització del torneig i consideren que és una bona oportunitat per conèixer altres clubs i jugadors.

El Màximum Pàdel Tour seguirà, si les circumstàncies ho permeten, fins a final d'any. La propera prova està previst que es disputi del 23 al 30 d'agost al club reusenc Global Padel Sport.

Paraules clau:

Notícies relacionades