Back to top

Ràdio Cambrils es queda sense director a la primera convocatòria

El futur de Ràdio Cambrils ha topat amb un nou entrebanc. Després que al setembre s'obrís el període de presentació de candidats a dirigir aquest mitjà de comunicació, ara s'ha declarat desert. El motiu és que l'únic candidat que va optar a la plaça no complia amb els requisits de les bases relacionats amb els coneixements d'anglès.
ràdio Cambrils

Ràdio Cambrils segueix estancada. El procés de selecció del director del mitjà de comunicació local torna a quedar-se en punt mort després que s'hagi declarat desert el concurs que havia de determinar la persona que havia d'estar al capdavant de la ràdio. La plaça de director o directora ha quedat sense ningú que l'ocupi, donat que l'únic candidat que s'havia presentat en aquesta primera convocatòria no comptava amb els coneixements mínims d'anglès que es requeria a les bases legals. D'aquesta manera, al no poder demostrar comptar amb un títol de First Certificate in English o equivalent, ha quedat exclòs del procés.

Davant d'aquesta situació, existeix la possibilitat d'interposar un recurs contra la resolució definitiva. Segons ha pogut saber Canal Reus, actualment s'està treballant amb unes noves bases de requeriments i mèrits per una segona convocatòria que s'hauria de publicar properament.

Ràdio Cambrils va tancar l'any 2013, durant el govern de CiU, el PP i la PLIC. Aleshores, l'equip de govern va al·legar motius estrictament econòmics. Durant la campanya electoral de les municipals de 2015, l'actual alcaldessa portava en el seu programa la reobertura de l'ens municipal. En el darrer any, s'han al·legat tràmits burocràtics que han endarrerit tant les convocatòries com la constitució de les diferents comitives que vetllen pel compliment de les normes i les bases.

Pel que fa a la plaça de periodista al mitjà, el 25 de setembre es va tancar el període de selecció, en el qual s'hi van apuntar una desena de candidatures. Ja han passat quasi dos mesos però des de llavors, no hi ha hagut novetats al respecte.

Notícies relacionades