Back to top

Rafel Nadal protagonitza la primera firma de llibres de la desescalada a Reus

L'autor gironí ha firmat exemplars del seu últim llibre 'Mar d'estiu' amb una distància mínima de seguretat i les mesures corresponents.
Rafel Nadal i Joan Peñas

L'escriptor Rafel Nadal ha vingut a la capital del Baix Camp per signar exemplars del seu últim llibre 'Mar d'estiu' que segons l'autor, és un homenatge a la vida i una finestra oberta a tots els estius passats i futurs al mediterrani.

L'acte també ha permès que molts dels seus seguidors s'apropessin i parlessin amb ell. Tot això en una signatura de llibres sense precedents a la ciutat reusenca, en què la desescalada obliga a activar un protocol mai vist fins ara en aquest tipus d'esdeveniments.

Contents amb el resultat

L'afluència de persones que han entrat a la llibreria ha estat molt esgraonada i per fer-ho, han hagut de seguir un conjunt de mesures de seguretat com dur mascareta o respectar la distància mínima. Tant el propietari de la Galatea de Reus com el mateix Rafel Nadal expressen la seva alegria en tornar a fer signatures de llibres en un procés de tornada a la nova normalitat.

Dedicatòria de Rafel Nadal

Dedicatòria a domicili

La llibreria ha posat a disposició d'aquells que no han pogut venir l'opció d'enviar-los a casa seva o recollir a la botiga el llibre signat per Rafel Nadal. Prèviament, podien indicar el nom del destinatari de la dedicatòria.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades