Back to top

Un rescatat FIMC presenta cartell amb Bertín Osborne i Abba com a novetats

La resta del programa es manté tal com l'havia organitzat l'anterior promotor, Antoni Mas. La venda d'entrades començarà el dilluns 3 de juliol i s'ha assegurat que es respectaran les 2.000 localitat prèviament adquirides
Un concert al Parc del Pinaret en una de les edicions anteriors del FIMC

El poc temps de maniobra per a reorganitzar el Festival Internacional de Música de Cambrils ja feia preveure que no hi haurien grans canvis en el programa de concerts. Tot i això, tal i com va assegurar el nou promotor, Martín Pérez, a principis de setmana, hi han dues novetats. Bertín Osborne, que entra enlloc d'Ana Torroja, que finalment no actuarà, i un espectacle familiar inspirat en la desapareguda agrupació Abba. La resta dels concerts romanen segons el previst. Per tant, el tribut a Michael Jackson obrirà el 27 de juliol la quaranta-tresena edició del festival i Manu Carrasco, que estava pendent de confirmació, la clourà el 12 d'agost.

Pérez ha reiterat en la feina feta des de Concert Studio per a mantenir les principals actuacions de l'esdeveniment, com Tom Jones, Roger Hodgson i Jarabe de Palo, entre d'altres. "He presentat un programa de 'Champions', un dels cinc grans de Catalunya, i portarem la part d'organització fins on podem arribar", ha manifestat el gerent de Concert Studio i promotor del festival.

Nou promotor i Ajuntament coincideixen en no donar cap pista de l'organització del festival més enllà de la present edició. Pérez, només ha assenyalat que si Concert Studio s'ha d'encarregar altres anys portarà dos artistes internacionals més, mentre que l'alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, ha remarcat que caldrà valorar com transcorre tot aquest estiu. "Hi pensarem en funció de l'experiència d'aquest nou promotor que enguany ens farà el festival", ha assenyalat Mendoza.

Les entrades es posaran a la venda el 3 de juliol. Pel que fa a les prop de 2.000 que ja s'havien venut, l'organització ha assenyalat que tenen plena validesa per al nou programa i que es respectaran totes les localitats prèviament adquirides.

Paraules clau:

Notícies relacionades