El Reus Deportiu inaugura el caseller de victòries

Victòria plàcida del Reus Deportiu en el primer partit de Lliga Catalana davant el Caldes per 5 gols a 2. Els roig-i-negres s’estrenen al Palau d’Esports sense dos dels jugadors claus, Raül Marín i Albert Casanovas.
Celebració d'un gol contra el Caldes

Els reusencs han superat amb solvència el primer repte d’aquesta temporada. El partit contra el Caldes ha servit als roig-i-negres per ficar en matèria tot l’après aquesta pretemporada. El resultat ha estat ampli tot i les baixes de Raül Marín i Albert Casaovas que es trobaven a Nanjing, Xina, disputant la final del Mundial d’Hoquei Patins. Han estat jugadors juvenils del Reus Deportiu els qui han ocupat la plaça dels habituals reusencs. Jordi Garcia ha iniciat el repte que enguany té entre mans amb una victòria còmoda.

Començava bé el partit pels interessos reusencs quan, pràcticament en la primera jugada del partit, Joan Salvat ha perforat la porteria de Victor Freire després d’una gran passada de Marc Torra. El Caldes no ha tardat a reaccionar i quatre minuts més tard, Xavi Rovira ha estavellat la pilota al pal amb un xut des de la frontal de l'àrea.

El Reus ha buscat el segon, però Torra no ha pogut culminar un gran contracop. Ferran Rosa ha empatat el matx al minut 10 amb una forta canonada que Càndid, nou propietari de la porteria del Reus, no ha pogut evitar.

A partir d'aquí però els roig-i-negres han posat una marxa més, i Torra al minut 14 ha culminat una llarga possessió per fer el 2 a 1. Tres minuts després, Ferran en una jugada desafortunada, s'ha fet un gol a pròpia porta que faria pujar el 3 a 1 a l’electrònic abans d’entrar als vestuaris.

Ja a la represa  Marcos Blanqué ha retallat distàncies anotant el 3-2 tot just sortir a la pista. Poc li ha durat l'alegria als del Vallès Occidental perquè Salvat, avui el timoner del vaixell reusenc, ha ampliat el marcador amb el 4-2 al minut 33. El Caldes ha tret el cap amb un llançament al pal de Xavi Rovira. A cinc minuts del final, Càndid Ballart ha intentat fer oblidar el buit que va deixar Pedro Henriques a la porteria aturant una falta directa.

Ja a falta de 50 segons, Romà Bancells, que debutava avui amb la samarreta del Reus, estavellava al pal una pena màxima, que Salvat ha aprofitat per segellar el seu hat-trick particular i posar el definitiu 5-2.

Victòria còmoda dels homes de Jordi Garcia en el seu debut en partit oficial aquesta temporada. El proper test serà el divendres dia 15 de setembre a la pista del Noia.