El Reus desaprofita una oportunitat d'or

El Reus Deportiu empata al Palau d'Esports davant el Calafell, rival que ha ascendit enguany a l'OK Lliga (2-2). No sentenciar a temps ha passat factura als de Jordi Garcia que s'avançaven per 2 a 0 al marcador en la primera meitat de partit. Patint fins al final, s'escapen dos punts a casa en aquest tercer encontre de la competició regular.
Imatge de l'encontre entre el Reus Deportiu i el CP Calafell

FOTOGRAFIA: Reus Deportiu

Domini reusenc de principi a fi

Ho han tingut a les seves mans. En només tres minuts, el Reus podia haver encaminat el partit. Primer ha estat Cristian Rodríguez qui, al minut 2, ha enviat la bola al pal. Penal a favor del Reus 30 segons més tard, amb doble oportunitat per Àlex Rodríguez. Atura Martí Serra, però s'avança, i el 27 del Reus es torna a topar amb el mur verd-i-blanc en segona instància.

Un minut més tard, el joc torna a oferir als de Jordi Garcia una ocasió d'or. El col·legiat xiula altre cop la pena màxima, i aquest cop, és César qui envia la bola fora. Els roig-i-negres dominaven l'encontre observant com el Calafell no podia materialitzar les ocasions a la contra. Tampoc ells, bolcats completament a l'atac amb infinites oportunitats. Dues molt clares de Carballeira. Al minut 13, el gallec ha tocat el ferro, i segons més tard, ha obligat a actuar a Serra.

Finalment, premi. Després d'una badada de Marc Julià que quasi fa pujar el 0 a 1 al marcador, Salvat ha avançat als reusencs al minut 16. El capità, molt atent al segon pal, ha enfonsat la bola a la porteria rival després d'una gran passada de l'ex del Bassano (1-0). No n'ha tingut prou el 5 del Reus, que tres minuts més tard, ha fet el 2 a 0 gràcies a un contracop liderat per Carballeira que ha acabat amb una gran jugada individual del capità tot enlairant la pilota amb l'estic (2-0). El Calafell ha buscat l'acció per fer sumar una falta més als del Baix Camp, però no hi havia temps per a més, i així s'ha arribat al descans.

La mala sort del Calafell deixa les taules al marcador

A la represa, el matx ha seguit el mateix guió, amb els del Baix Penedès completament tancats en defensa. El Reus no ha parat d'insistir i els dos contraatacs dels verd-i-blancs els ha aturat Càndid i un pal. Julià ha fet la rèplica topant-se altre cop amb el ferro i Àlex no ha pogut culminar un dos per a u amb una jugada mestra. Tampoc Tiago Rafael molt ben posicionat al segon pal.

Al minut 39 César ha vist la blava, però Gerard Pujol ha desaprofitat l'oportunitat de sumar a l'electrònic. Amb nou faltes per tots dos equips, el primer a llençar la desena ha estat altre cop Pujol qui no ha pogut amb Càndid. Ell mateix però ha avançat als de Jordi Esteva al marcador un minut més tard per posar el Calafell dins el matx i aprofitar la superioritat numèrica (2-1). Emoció amb la desena pel Reus, però la sort no ha somrigut a Marc Julià. Finalment, al 46, Joan Vázquez ha batut Ballart per posar les taules al marcador (2-2). El matx ha acabat amb un gol fantasma provocat per la quinzena falta roig-i-negra. El col·legiat ha decidit no xiular-la i així s'ha arribat al final de l'encontre.

Amb aquest resultat el Reus Deportiu suma set punts dels nou possibles. El proper encontre serà a la pista del Vic, dissabte dia 13 d'octubre, a partir de les vuit del vespre.