El Reus FCR ensopega a la Ràpita

Els de Marc Carrasco han caigut en el darrer enfrontament de l'any a la Ràpita (3-2). Tot i la derrota, els reusencs continuen en zona de play-off d'ascens.

Derrota dolorosa del Reus en el darrer partit de l'any. Els de Marc Carrasco s'han plantat a la Ràpita justos d'efectius, ja que Alberto Benito, Dani Argilaga, Maxi Rosales, Alberto Benito i Cesc Martínez eren baixa. Els reusencs no han quallat una bona primera part, i en la principal oportunitat perillosa dels locals, la Rapitenca s'ha avançat en el marcador mitjançant Adam Hafidh (1-0). Després de la mitja part, els roigs-i-negres han començat a dominar el partit, i quan més es mereixia l'empat, José Manuel Garrido ha fet el segon pels del Montsià (2-0).

Empat exprés

FOTOGRAFIA: Andrés Romero

La reacció del Reus, però, ha estat tan ràpida com efectiva: en un tancar i obrir d'ulls, Raúl Melo i Josep Ramon Sardà han fet dos gols consecutius per tornar a igualar el resultat (2-2). Novament en un nou estat de forma dels visitants, al minut 80 Gerard Verge ha fet el tercer i últim gol per la Rapitenca (3-2). Els ganxets han buscat la diana fins a l'últim instant, però el marcador ja no s'ha mogut

Tot i la derrota, la quarta del curs, el Reus FCR tanca l'any de l'ascens a la Tercera Federació en zona de play-off d'ascens. El pròxim duel dels reusencs serà el 7 de gener a Vilassar de Mar.