El Reus ja és quart a l'OK Lliga

Els roig-i-negres entren en places de Lliga Europea després de vèncer a l'Igualada Rigat HC per 3 a 2. Haurien pogut ser fins i tot tercers, però el Noia Freixenet ha guanyat a casa contra el CP Calafell per la mínima.
Imatge del resultat del partit entre el Reus Deportiu Miró i l'Igualada Rigat HC

Després de nombroses jornades lluitant per la quarta posició de la competició domèstica, el Reus Deportiu Miró ha aconseguit avançar l'Igualada Rigat HC a la classificació i entrar a les places que brinden l'accés a la Lliga Europea l'any vinent a falta de només tres jornades per a l'inici dels play-offs.

Primer meitat tenyida de roig-i-negre

Imatge del partit entre el Reus Deportiu Miró i l'Igualada Rigat HC

Un partit decisiu entre quart i tercer que ha arrencat amb el domini absolut dels reusencs fins a la primera part.

El conjunt entrenat per Jordi Garcia era conscient de la importància d'aquest matx, i ha sortit amb tot en la cerca del primer gol. Ha tardat a arribar però, ja que Àlex Rodríguez ha fallat un penal al minut 17, i a Marc Julià se li ha escapat una bola a la directa per blava a Ton Baliu.

Ja en superioritat, els roig-i-negres han trobat el premi de la diana gràcies a una bona triangulació entre Rodríguez, Joan Salvat i Romà Bancells (1-0). El 6 del Reus ha enviat la bola al fons de la xarxa d'Elagi Deitg al minut 22.

El Reus baixa marxes i acaba patint

A la represa els del Baix Camp han seguit amb el mateix guió, fruit d'això ha arribat el segon. Marc Julià ha sorprès el porter de l'Igualada Rigat HC amb un xut llunyà per fer el 2 a 0, i en la jugada següent, Càndid Ballart ha aturat la desena del Reus per mantenir el marcador a favor.

Les coses però s'han capgirat a partir d'aquest moment i la relaxació dels ganxets ha passat factura. Jordi Méndez ha retallat distàncies al minut 32 (2-1), i al 37 ha arribat l'empat de la mà d'Aleix Marimón (2-2).

Amb 14 faltes en contra, el Reus ha aconseguit resistir, i a falta de 4 minuts per la fi del matx, Àlex Rodríguez no ha fallat des del punt de penal per brindar-li la dotzena victòria de la temporada en OK Lliga al Reus Deportiu Miró (3-2).

Amb el triomf, els roig-i-negres ja són quarts en lliga regular i a tan sols dos punts es troba el Noia Freixenet, que amb la victòria d'aquesta jornada contra el CP Calafell manté les distàncies amb els reusencs.

Àlex Rodríguez celebrant un gol en el partit entre el Reus Deportiu Miró i l'Igualada Rigat HC

El proper dimarts toca visitar la pista del Club Patí Vic, en jornada unificada a les 21.00 h, en la primera de les tres finals que els hi queden per assolir el tercer lloc.