El Reus es menjarà els torrons al descens

Tot i ser els roig-i-negres protagonistes en la primera meitat, el conjunt navarrès s’ha avançat gràcies a un contracop que ha materialitzat Juan Villar al minut 29.
Imatge del partit entre el CF Reus i el Club Atlético Osasuna

FOTOGRAFIA: LaLiga123

S’esgoten les hores perquè finalitzi el termini establert pel procediment abreujat al qual s’han acollit la resta de jugadors del CF Reus que no han cobrat. En l’últim partit de Xavier Llastarri com a president, Bartolo ha apostat per un 11 inicial marcat per l’absència de Juan Domínguez i Fran Carbia. Amb Carbonell a la banda, l’esquema per rebre a l’Osasuna ha estat d’un 4-4-2.

El Reus posa les ocasions, l’Osasuna, el gol

El partit s’ha iniciat amb un llançament de falta de Gus Ledes al minut 4 que Rubén ha atrapat sense problemes. Robert Torres ho ha provat instants més tard amb el mateix mètode, però la pilota ha sortit fregant el pal dret de la porteria d’Edgar Badia. No ha estat fins al minut 14 quan ha arribat l’ocasió més clara pels roig-i-negres. Després d’unes possibles mans del conjunt visitant, Linares ha intentat rematar dins l’àrea petita però un defensa navarrès ha tret l’esfèrica. Al 16, Badia ha hagut d’intervenir a un xut de Rubén García, però el Reus ha seguit pressionant amb un cop de cap d’Olmo, desviat.

Un Reus reconeixible ha gaudit de la possessió de la pilota, però la sort no acompanyava avui als del Baix Camp. De l’1 a 0 al 0 a 1 en tan sols un minut. Linares ha rematat a boca de canó una centrada que la defensa navarresa ha rebutjat a la línia de gol, però en un gran contracop de l'Osasuna, Roberto Torres ha centrat i Juan Villar, amb l'interior del peu, ha enviat l’esfèrica dins la xarxa (0-1). Édgar Badia, al 43 ha salvat el segon dels de Pamplona després d’un u contra u de Brandon.

Sense recompensa, però intentant-ho fins al final

A la represa, el conjunt dirigit per Xavi Bartolo ha seguit insistint per trobar l’empat, però l’Osasuna és qui ha estat més a prop de fer el 0 a 2 quan al 61, David Garcia ha rematat una centrada de córner que ha sortit llepant el pal. Els navarresos han tingut una segona oportunitat al 66. Badia ha salvat una doble acció amb la mà de Nacho Vidal, i també de Clerc, que ha fet rebotar l’esfèric al travesser. Al 73 el mur reusenc ha tornat a salvar una ocasió clara dels “rojillos”, obra Rubén García.

El Reus ha despertat i en dos minuts s’han vist fins a tres ocasions. Gus Ledes de falta ha centrat la pilota connectant amb Borja que ha fet estirar Rubén per evitar l'1-1 i en la següent jugada, Querol ha aprofitat un servei de córner, però la defensa rival ha pogut treure l’esfèrica quan el Municipal ja cantava el gol.

Al 85 el col·legiat ha expulsat a Clerc per doble groga i ja en temps de descompte, Fran Carbia s’ha quedat estès, inconscient, sota la porteria de Rubén. La tensió es podia palpar al Municipal però finalment tot ha acabat amb un ensurt i el matx s’ha reprès, sense temps de posar les taules al marcador.

Amb aquest resultat els homes de Xavi Bartolo marxen de vacances en llocs de descens amb 17 punts. En el proper matx, l'equip es desplaça a Málaga en la que serà la 20a jornada d'aquesta Liga123.