El Reus pateix per guanyar el Voltregà

Els roig-i-negres han derrotat a domicili als de Sant Hipòlit per la mínima en un final de partit agònic. El matx ha acabat amb un resultat de 2 a 3 gràcies als gols d’Àlex Rodríguez, César Carballeira i Marc Julià.
Imatge del resultat del partit entre el Club Patí Voltregà i el Reus Deportiu Miró

Tot i la confiança guanyada en la darrera jornada de Lliga Europea, el Club Patí Voltregà ha notat el caliu del Pavelló Victorià Oliveras de la Riva, i gairebé aconsegueix una remuntada, que s’ha vist frenada per la defensa del Reus Deportiu Miró.

Els roig-i-negres no han sabut trencar el partit, un fet que gairebé els hi passa factura. Finalment, i sense que els locals aprofitessin el porter jugador, el matx ha acabat 2 a 3 a favor dels reusencs.

Un gol d’Àlex Rodríguez inaugura l’electrònic

Al Reus li ha costat trobar la fórmula del gol en la primera meitat de partit. Tot i que els roig-i-negres arribaven a l’àrea contrària sense problemes, no han protagonitzat ocasions molt clares.

El conjunt de Jordi Garcia ha mostrat la seva cara més ambiciosa, però els problemes han arribat al minut 12 amb una blava a Àlex Rodríguez. El 27 del Reus ha enderrocat a Aleix Molas dins l’àrea i Èric Vargas ha intentat materialitzar la falta directa en doble instància. El col·legiat ha anul·lat el primer llançament, aturat per Càndid Ballart, i el de Manlleu també ha actuat amb solvència en el segon intent.

Els roig-i-negres han aguantat amb un home menys, i al minut 19 ha arribat el gol. Àlex, tot i estar envoltat de defenses blanc-i-blaus, ha aixecat i picat la bola per convertir l’acció amb el 0 a 1. Ell mateix ha obligat a Blai Roca a estirar-se, però més enllà d’això el Voltregà s’ha mostrat inofensiu, protagonitzant només dues arribades perilloses.

Imatge del partit entre el Club Patí Voltregà i el Reus Deportiu Miró

No gasten l’última bala

Amb els osonencs amb nou faltes, i els de la capital del Baix Camp amb dues, s’ha iniciat la segona meitat de partit. Ben aviat, al minut 29, ha arribat la desena, que ha derivat amb gol de Marc Julià (0-2). Tres minuts després, en una badada dels locals, César, molt hàbil, ha recuperat la bola per introduir-la dins la xarxa de Roca (0-3).

Al minut 36 al Reus se li han complicat les coses. Arnau Canal ha anotat de directa després d’una blava a Marc Julià (1-2), i un minut després, ell mateix ha fet el 2 a 3 des del mig del camp

Els de Sant Hipòlit s’han animat, i l’afició els duia en braços cap a l’empat. Julià no ha pogut anotar la directa després d’una blava a Petxi Armengol. Tot i jugar amb un home menys, el Voltregà ha gaudit de dos minuts gloriosos on els ganxets no ha pogut fer res per ampliar les distàncies.

Amb el 2 a 3 a l’electrònic i acumulant 14 faltes, els osonencs han jugat sense porter, i Carballeira ha deixat escapar una gran oportunitat per fer el quart. Patint ha sonat el xiulet final que li ha brindat, finalment, la victòria al Reus Deportiu Miró.

Amb aquest resultat, els homes de Jordi Garcia no poden obtenir la quarta posició i es queden cinquens a l’OK Lliga. Diumenge, 26 de gener, viatjaran fins a Barcelona per veure’s les cares amb el Barça, a partir de les 12:00 h.