Back to top

Reus s'omple de "frikisme" amb la Fira del Còmic

La Casa Rull ha acollit la segona edició d'aquest certamen dedicat a aquest tipus de publicacions. Durant la fira s'hi han pogut veure còmics antics, parades de temàtica manga i activitats dedicades al videojoc.
Reus s'omple de "frikisme" amb la Fira del Còmic

Autors, editorials i botigues del territori s'han reunit aquest dissabte en la 2a edició de la Fira del Còmic de Reus. El certamen ha agrupat una desena de parades als Jardins de la Casa Rull per mostrar un gran ventall d'articles dedicats a aquest tipus de publicacions. El manga ha tingut un gran protagonisme a l'esdeveniment amb títols de tota mena així com objectes diversos relacionats a la temàtica japonesa. El còmic antic però, segueix molt present en certaments d'aquest tipus.

Com a novetat d'aquesta edició, la fira ha comptat amb diverses activitats com un torneig del videojoc Street Fighter, un concurs de cultura japonesa o la possibilitat de jugar a unes màquines recreatives ubicades per a l'ocasió. 

2a edició de la Fira del Còmic de Reus a la parada de la botiga Terra de Còmics

El certamen serveix per apropar l'univers del còmic a un públic que cada vegada és més familiar i també amb més lectores.

Notícies relacionades