11:11 - 1 juny 2023
Gastromobil
Sipionets de la punxa amb coliflor | Recepta
Vols aprendre a cuinar aquests sipionets de la punxa amb coliflor? Segueix aquesta recepta de la Gastromòbil Destí Baix Camp de Canal Reus
Aquesta setmana a la Gastromòbil-Destí Baix Camp de Canal Reus aprenem a cuinar uns sipionets de la punxa amb coliflor, amb el xef Xavier Ferraté, del restaurant Bresca de Cambrils.
INGREDIENTS
- 300 g de sepionets de la punxa
- 1 coliflor
- 50 g d’avellanes torrades
Per la salsa de tinta:
- 1 ceba mitjana
- Oli oliva
- Tinta de sèpia
- Fumet
ELABORACIÓ
- Poseu a bullir la coliflor, tapada i amb poca aigua. Tritureu-la i reserveu-la.
- Escaldeu uns brots de coliflor durant 10 minuts en aigua bullent i reserveu-los.
- Sofregiu la ceba tallada amb oli. Afegiu-hi la tinta i el fumet. Tritureu-ho i reserveu-ho.
- Marqueu en una cassola els sipions i tapem, salpebrem.
- Emplateu.