Back to top

Sipionets de la punxa amb coliflor | Recepta

Vols aprendre a cuinar aquests sipionets de la punxa amb coliflor? Segueix aquesta recepta de la Gastromòbil Destí Baix Camp de Canal Reus

Aquesta setmana a la Gastromòbil-Destí Baix Camp de Canal Reus aprenem a cuinar uns sipionets de la punxa amb coliflor, amb el xef Xavier Ferraté, del restaurant Bresca de Cambrils.

INGREDIENTS

  • 300 g de sepionets de la punxa
  • 1 coliflor
  • 50 g d’avellanes torrades

Per la salsa de tinta:

  • 1 ceba mitjana
  • Oli oliva
  • Tinta de sèpia
  • Fumet

ELABORACIÓ

  1. Poseu a bullir la coliflor, tapada i amb poca aigua. Tritureu-la i reserveu-la.
  2. Escaldeu uns brots de coliflor durant 10 minuts en aigua bullent i reserveu-los.
  3. Sofregiu la ceba tallada amb oli. Afegiu-hi la tinta i el fumet. Tritureu-ho i reserveu-ho.
  4. Marqueu en una cassola els sipions i tapem, salpebrem.
  5. Emplateu

Consulta totes les receptes de la Gastromòbil AQUÍ 

Paraules clau:

Notícies relacionades