12:00 - 23 març 2023
Gastromobil
Tall d’ibèric amb nyàmeres i reducció de garnatxa | Recepta
Vols aprendre a cuinar un tall d’ibèric amb nyàmeres i reducció de garnatxa? Segueix aquesta recepta de la Gastromòbil Destí Baix Camp de Canal Reus
Aquesta setmana a la Gastromòbil-Destí Baix Camp de Canal Reus aprenem a fer tall d’ibèric amb nyàmeres i reducció de garnatxa, amb el xef Xavier Martí, del Restaurant El Círcol de Reus.
INGREDIENTS
- Carn ibèrica
- Nyàmeres
- Brou de pollastre
- Garnatxa negra
- All
- Gingebre
- Sucre
- Romaní
- Mantega
- Oli d’oliva
- Sal
ELABORACIÓ
- Feu un brou de pollastre i bulliu-hi les patates i les nyàmeres.
- Prepareu oli infusionat amb l’all i el gingebre.
- Reduïu la garnatxa negra i poseu-li una mica de romaní.
- Feu un parmentier amb les nyàmeres, patata i mantega.
- Marqueu la carn a la paella amb el seu propi greix.
- Emplateu posant una base de parmentier de nyàmeres, a sobre la carn i la salsa de garnatxa negra i uns germinats per decorat.
MARIDATGE
Us recomanem que acompanyeu aquest plat amb un Legítim de De Muller, amb DOQ Priorat.