Back to top

Tall d’ibèric amb nyàmeres i reducció de garnatxa | Recepta

Vols aprendre a cuinar un tall d’ibèric amb nyàmeres i reducció de garnatxa? Segueix aquesta recepta de la Gastromòbil Destí Baix Camp de Canal Reus

Aquesta setmana a la Gastromòbil-Destí Baix Camp de Canal Reus aprenem a fer tall d’ibèric amb nyàmeres i reducció de garnatxa, amb el xef Xavier Martí, del Restaurant El Círcol de Reus.

INGREDIENTS

  • Carn ibèrica
  • Nyàmeres
  • Brou de pollastre
  • Garnatxa negra
  • All
  • Gingebre
  • Sucre
  • Romaní
  • Mantega
  • Oli d’oliva
  • Sal

ELABORACIÓ 

 

  1. Feu un brou de pollastre i bulliu-hi les patates i les nyàmeres.
  2. Prepareu oli infusionat amb l’all i el gingebre.
  3. Reduïu la garnatxa negra i poseu-li una mica de romaní.
  4. Feu un parmentier amb les nyàmeres, patata i mantega.
  5. Marqueu la carn a la paella amb el seu propi greix.
  6. Emplateu posant una base de parmentier de nyàmeres, a sobre la carn i la salsa de garnatxa negra i uns germinats per decorat. 

MARIDATGE 

Us recomanem que acompanyeu aquest plat amb un Legítim de De Muller, amb DOQ Priorat. 


Consulta totes les receptes de la Gastromòbil AQUÍ

Paraules clau:

Notícies relacionades