Back to top

Tallers a Cambrils per millorar l'educació sexual i afectiva dels joves

L'Ajuntament de Cambrils ha decidit oferir les sessions per una millor educació sexual i afectiva durant aquest mes d'abril i maig

L'Ajuntament de Cambrils ofereix tres tallers per millorar l'educació sexual i afectiva d'adolescents i joves de 14 a 25 anys. Les tres sessions impartides per Mandràgores aborden el tema de la sexualitat des d'una vessant feminista i diversa, fugint de la visió heteronormativa i binària i enfocant-ho des de l'autoconeixement, la diversitat i el plaer.

Concretament, el primer taller, adreçat als joves, es titula 'Reivindiquem el nostre plaer'. En ell, es permetrà compartir vivències sobre sexualitat sense tabús ni prejudicis, ampliant el coneixement sobre el propi cos i processos que s'hi donen, sempre en un espai de confiança i seguretat.

Seguint el fil, el tercer taller s'anomena 'El plaer de sortir de la norma' i en aquest cas, s'abordaran totes aquelles qüestions que tinguin a veure amb el col·lectiu LGTBIQ+, des d'una vessant empoderada i positiva.

Objectiu: Orientar als joves 

Ara bé, això no és tot. El segon taller titulat "Com acompanyem la sexualitat?" està pensat per a persones educadores que treballen amb joves o hi tenen contacte (educadores, treballadores, mestres o pedagogues, entre altres) amb l'objectiu que puguin orientar als joves sobre les seves sexualitats.

Tots tres tallers s'emmarquen en el programa de salut del Pla Municipal de Joventut de Cambrils prorrogat per aquest 2021. Malgrat això, les sessions es portaran a terme de forma telemàtica a causa de la situació sanitària aquest mes d'abril i maig. Per participar-hi, pots incriure't a la web de Joventut. 


do montsant

Paraules clau:

Notícies relacionades