Back to top

Torna l'hoquei, torna el Reus

Gairebé un mes després del Reus Deportiu Miró-Liceo, els roigs-i-negres tornen a la competició. Un cop superats els casos de coronavirus, la plantilla de Jordi Garcia jugarà el derbi territorial contra el CP Calafell, amb la incògnita de saber com competiran després de setmanes d'inactivitat.

Vint-i-vuit dies després torna el Reus Deportiu Miró. Els de Jordi Garcia es calçaran els patins per disputar el derbi territorial contra el Club Patí Calafell, gairebé un mes després del darrer partit contra el Deportivo Liceo. Fins ara els roigs-i-negres no havien patit casos de coronavirus, i és una incògnita saber com retornaran a la competició després de setmanes d'inactivitat.

reus deportiu

CE Vendrell, CE Noia Freixenet i Girona CH són els tres partits que ha hagut d'ajornar el conjunt ganxet. L'equip al complet s'està entrenant des del passat dissabte, i malgrat l'aturada, esperen un derbi dinàmic. El duel entre el Club Patí Calafell i el Reus Deportiu Miró es disputarà diumenge al Joan Ortoll a partir de les 20 h, amb l'arbitratge d'Iván González i Miguel Díaz.

Paraules clau:

Notícies relacionades