Victòria contundent contra La Vendéenne

Els de Jordi Garcia superen al conjunt francès de manera plàcida, en un partit controlat des del xiulet inicial (3-8).

FOTOGRAFIA: Reus Deportiu

El Reus no s'ha estat per romanços i ha anat per la victòria contra La Vendéenne des del primer moment. La prova són els gols de Sergi Aragonès i Ferran Giménez en menys de tres minuts només començar el partit (0-2). Minuts més tard, David Gelmà aprofitant una superioritat ha fet el tercer gol reusenc (0-3), i abans del descans, Marcos Pinto ha retallat les distàncies en el marcador des de la directa (1-3).

Ja a la segona part, els de Jordi Garcia han volgut encarrilar el duel amb un penal executat per Sergi Aragonès (1-4), que ha estat respost per una acció de Nathan Gefflot (2-4). Aleshores, el Reus ha posat la directa i novament Aragonès ha tornat a incrementar les diferències en el marcador (2-5) i Diego Rojas ha fet el sisè gràcies a una assistència del retornat Maxi Oruste (2-6). Amb aquest resultat, Jordi Garcia ha donat minuts a Nil Viña, qui ha debutat en competició europea. Novament, Gefflot ha marcat pels francesos (3-6), i ja en els últims minuts, Marc Julià i Ferran Giménez han marcat els darrers gols reusencs (3-8).

Amb un punt n'hi ha prou

La victòria del Reus i la golejada del Calafell davant del Sarzana (9-2), ho deixa tot de cara pels de la capital del Baix Camp: els roigs-i-negres en tenen prou amb un empat per jugar la fase de grups de la Champions. El duel entre el Reus i el Sarzana es jugarà aquest diumenge al migdia (13:00 h), en directe per Canal Reus.