Victòria excel·lent

El Reus goleja i s'agrada contra el Liceo (4-0) i demostra que la derrota a la pista del Sant Just va ser una ensopegada.

Triomf balsàmic, d'aquells que poden valdre més que els tres punts classificatoris. El Reus ha golejat el Liceo i ho ha fet amb contundència en atac i solidesa defensiva, deixant una meritòria porteria a zero. Un recuperat Sergi Aragonès ha aplanat el camí del conjunt de Jordi Garcia amb una primera diana -molt protestada pels gallecs- abans del minut cinc (1-0), i a poc més de sis pel descans, Diego Rojas amb un xut que desvia un jugador visitant ha fet el segon (2-0). Abans de la mitja part, Marc Julià ha tingut una directa que ha enviat al travesser.

Sentència a la represa

A la segona part ha continuat el domini reusenc, i la més clara pels de Juan Copa ha estat una directa de Tomas Pereira que ha enviat fora. Un minut després, Martí Casas ha tingut una bola aturada que també ha anat al pal. La sentència del partit ha arribat a pocs minuts pel final, en una recuperació i posterior gol de Sergi Aragonès (3-0). Ja en els darrers instants, Casas amb un aixeca i pica ha liquidat el duel (4-0).

Victòria important que permet que el Reus se situï en la quarta posició de l'OK Lliga després de l'ensopegada del Calafell a la pista del Noia (3-2). Els ganxets també retallen distàncies amb el Liceo, tercer, que està a cinc punts. Els de Jordi Garcia tornaran a la competició el 20 d'abril a la pista del Caldes.

FOTOGRAFIA: Reus Deportiu