Victòria necessària contra el Club Hoquei Caldes

Els roig-i-negres han derrotat per 5 a 3 a un rival directe pel play-off de l'OK Lliga. El triomf fa pujar la moral de l'equip, que necessita encadenar ara, al menys, dues victòries consecutives per seguir confiant.
Resultat del partit entre el Reus Deportiu Miró i el Club Hoquei Caldes Recam Làser

Després de l'empat de la setmana passada contra el Club Patí Taradell, el Reus Deportiu Miró necessitava una victòria per enlairar les ales.

L'ha aconseguida aquest divendres al Palau d'Esports contra el Club Hoquei Caldes per 5 a 3, rival que se situava a dos punts dels roig-i-negres abans d'aquest duel.

Àlex Rodríguez obre la llauna

L'encarregat d'inaugurar el marcador ha estat Àlex Rodríguez al minut 3 (1-0). El de Sant Hipòlit ha anotat al més pur estil Salvat gràcies a una passada de Marc Julià al segon pal.

Els del Vallès Oriental han buscat la rèplica, que no ha arribat fins al minut 13. Xavier Rovira ha empatat després que Roger Ascensi li facilités la bola a plaer (1-1).

El matx, molt seriós, ha obligat Càndid Ballart ha estirar-se fins a dos cops en la primera meitat, però les aproximacions més temibles eren les del Reus. La més perillosa ha arribat de la mà d'un molt descarat Pablo del Río, qui ha enviat un refús de César Carballeira al pal.

Victòria sense trencar el partit

A la represa, el Caldes ha sortit endollat a pista, disposat a situar-se per davant de l'electrònic més aviat que el Reus. No ha estat així, ja que Àlex Rodríguez ha tornat a avançar als de Jordi Garcia al minut 30 amb un tir creuat (2-1).

La rèplica ha estat imminent, i dos minuts més tard, Rovira ha situat les taules al marcador altre cop (2-2). Però sense temps a celebrar-ho, Joan Salvat ha fet el 3 a 2 en la jugada següent.

A partir d'aquí, els ganxets han gaudit d'uns minuts on podien haver trencat el partit, però un pal del capità ho ha impedit. Marcos Blanqué també ha tocat el ferro, i finalment César Carballeira ha ampliat distàncies amb una diana, fruit d'una jugada individual (4-2).

Imatge de la celebració del gol de César Carballeira

I del 5 a 2 s'ha passat al 4 a 3. Julià ha fallat la desena dels del Baix Camp i Àlex Ascensi no ha badat en anotar deu segons després (4 -3). Al minut 45, el 27 del Reus ha fet el gol definitiu, i el seu hat-trick particular, aixecant i picant la bola per darrere la porteria, recordant-nos al seu amic Raül Marín (5-3).

Amb aquesta victòria el Reus Deportiu Miró es distancia del seu actual perseguidor, però haurà de deixar de banda la competició domèstica fins d'aquí a dues setmanes. Dissabte vinent toca viatjar fins a Portugal per disputar el quart duel de la fase de grups de la Lliga Europea contra l'Sporting Clube de Portugal. El partit es jugarà a les nou de la nit.