Victòria patida per un CD Riudoms salvat

El conjunt riudomenc va enfrontar-se al Sant Lluís, aquest cap de setmana, amb un resultat final de 3-2.

El CD Riudoms entrava al terreny de joc amb la salvació sota el braç. El Sant Lluís, en canvi, ho feia des del penúltim lloc de la classificació i amb la necessitat d’emportar-se els tres punts cap a casa. Aquest fet desembocava en un partit complicat per les locals que, malgrat tot, van acabar sumant una nova victòria (3-2).

Les de Raúl Lucha aconseguien avançar-se ràpidament al marcador amb un 2-0 a favor. El primer gol el marcava Laura Navarro, al minut 11. I, el segon, Clara Martínez, tres minuts més tard. Això, d’una banda, relaxava les locals. Però, de l’altra, propiciava que el rival dominés tota la resta del partit. Abans d’arribar al descans, però, la portera balear encaixava un gol de Laura Mas (3-0)

A la segona part, les del Baix Camp no arribaven a posar-se a l’alçada del rival i el Sant Lluís retallava distàncies amb el 3-1 de Noelia Vanessa Marin, qui també va signar el xut del 3-2 final, al minut 65. Malgrat assolir la sisena victòria seguida, el míster local va admetre les dificultats del duel.

Quant a la salvació de la zona de descens, Lucha ho va definir com el fruit d’un bon treball de les jugadores en entrenaments i partits. El proper cap de setmana, les riudomenques jugaran a casa del CD Stadium Casablanca, situat a la part baixa de la classificació.