Nova victòria a casa del CD Riudoms

Quarta jornada consecutiva sumant tres punts a la Primera Nacional pel CD Riudoms, que aquest cap de setmana s’ha enfrontat al Fontsanta-Fatjó, amb un resultat final de 2-1.

El Fontsanta-Fatjó, situat a la part baixa de la classificació, sortia fort, intens i amb una necessitat imperiosa de sumar punts, al terreny de joc. Això es traduïa en uns moviments nerviosos que donaven peu al Riudoms a obrir el marcador, amb un primer gol de Laura Navarro, al minut 13. I és que, tot i haver descansat la darrera jornada, a causa de l’ajornament del duel contra l’Espanyol B, les locals van anar guanyant ritme i entrant al partit, a cada minut que passava, i un nou xut a porteria de Margarida Méndez va situar el 2-0 a l’electrònic, al minut 20.

Per contrapartida, les visitants van gaudir d’una ocasió de penal al minut 33, que la blava Ángela Barroso va saber aprofitar molt bé per deixar el partit en 2-1. Les riudomenques van haver de pujar el ritme, en veure que el partit encara no estava decidit, i, finalment, el marcador no va patir més canvis

Aquest cap de setmana serà d’aturada per tots els equips de la categoria i, a la propera, les grogues viatjaran fins al camp de l’AD Son Sardina. Lucha ha posat sobre la taula que, davant d’un cap de setmana de descans, sempre els costa arrencar, però ha assegurat que treballaran intensament per estar molt concentrades en el partit. Quant al rival, ha parlat d’un camp complicat per les dimensions, pel terreny de joc i per la seva situació a la classificació. Malgrat tot, ha fixat l’objectiu en “guanyar o, com a mínim, lluitar per l’empat”.