Victòria per trencar la mala ratxa

Els de Jordi Garcia han sumat la primera victòria de la temporada a l'OK Lliga lluny de casa. Els roigs-i-negres han patit, però s'han imposat a la pista del Rivas madrileny (4-5).

Partit complicat del Reus contra el Rivas. La visita a la pista del cuer de l'OK Lliga ha començat malament, amb Miguel Cañadillas sorprenent Càndid Ballart amb un xut llunyà al cap de quinze minuts de la primera part (1-0). La reacció del Reus no ha tardat a arribar i en un tres i no res, els de Jordi Garcia han capgirat el marcador. En menys de quatre minuts, David Gelmà, i Martí Casas per partida doble han situat un lleuger avantatge pels roigs-i-negres (1-3). Abans del descans, Càndid Ballart s'ha retirat del partit per unes molèsties i ha entrat a la pista Nil Viña, qui no ha pogut evitar la segona diana del Rivas, obra de Sergio Martín.

Tres punts per trencar la mala dinàmica

Ja a la represa, Sergi Aragonès ha fet el quart després d'una gran acció individual (2-4); i a tres minuts pel final, Cañadillas ha tornat a ajustar el partit (3-4). Amb el Rivas sense porter, una bona defensa de Marc Julià ha acabat amb gol de l'olotí (3-5), però el Rivas ha tornat a situar-se prop del Reus amb una directa de Curro Fernández (4-5). Tot i el patiment final, el Reus s'ha emportat el triomf.

Victòria important per posar punt final a la ratxa de quatre partits consecutius sense guanyar a l'OK Lliga. En el pròxim duel, el Reus rebrà la visita del Sant Just al Palau d'Esports, l'equip revelació de la competició. Un partit que es jugarà diumenge a les 16:15 h, i que es podrà seguir en directe per Canal Reus