Back to top

Canal Reus busca la millor veu del Camp de Tarragona

Comença la crida per a participar als càstings de l'Objectiu Paki, el talent show de la Xarxa que podreu veure a Canal Reus

Canal Reus comença la crida per a tots els joves del Camp de Tarragona que vulguin ser la millor veu del Camp de Tarragona. Objectiu Paki, un talent show que engloba una trentena de televisions locals adherides a la Xarxa, arrenca el proper mes de gener, i a Canal Reus busquem el representant del territori.

APUNTA'T AL CÀSTING AQUÍ

Què és Objectiu Paki?

Es tracta d'un talent show nascut a Cardedeu que enguany arriba a la tercera edició i amb la voluntat d'ampliar fronteres. Un concurs per buscar el millor cantant de Catalunya. En total, una quarantena de joves apassionats per la música seran els candidats de les diferents televisions locals, entre elles Canal Reus, que participen en el projecte i lluitaran per aconseguir una de les 10 places en la tercera edició d’OP3.

Ho faran a través d’una fase de càstings generals, on es faran votacions en format “eurovisiu”, en les quals les televisions puntuaran els candidats de les altres entitats, i on un jurat expert acabarà escollint les millors veus per entrar en aquest talent.

Com puc participar?

  • Has de tenir entre 13 i 20 anys
  • Omplir el formulari que trobaràs aquí abans del 30 de setembre i selecciona Canal Reus al desplegable com la teva televisió de referència
  • Contactarem amb tu per citar-te en un espai de la ciutat i desvetllar-te si participaràs o no als càstings locals

Paraules clau: