Back to top

Qui som?

Canal Reus és una televisió privada amb vocació de servei públic que va néixer l’any 1998 per voluntat d’un col·lectiu de tretze socis vinculats al món del periodisme i la comunicació (Andreu Buenafuente, Carles Francino, Xavier Graset, Josep Maria Martí, Josep Maria Girona, Albert i Jordi Romero, entre d’altres), que van confiar la direcció del projecte al periodista Xavier Bas.

Les emissions regulars van començar el 28 de setembre de 1998, amb una hora de programació que s’anava repetint de manera consecutiva. Actualment, Canal Reus TV compta amb una vintena de treballadors i produeix més de una hora i mitja  diària de programació pròpia (dos informatius al dia més programes setmanals de caire econòmic, cultural, esportiu o d’actualitat reusenca i del Baix Camp) a la qual s’afegeix la programació de la Xarxa de Televisions Locals de Catalunya. La cadena aposta pel sistema de multidifusió, que permet que cadascun dels programes es pugui veure, al llarg de la setmana, en qualsevol de les franges horàries.

Canal Reus TV es pot sintonitzar en digital pel canal 32

Premis

Premis comunicacio local

Durant aquests 20 anys, Canal Reus TV s’ha erigit en el mitjà de comunicació de referència al nostre territori, i la qualitat i rigor dels seus programes informatius i d’entreteniment li han permès d’obtenir nombrosos reconeixements de diferent abast, entre els quals destaca el Premi Nacional de Comunicació 2015 a la millor televisió local de Catalunya i el premi a millor mitjà de televisió als Premis de Comunicació Local 2021