09:35 - 6 novembre 2019
Gastromobil
Tataki de tonyina amb wok de verdures
Les receptes del Gastromòbil: Restaurant Cal Tendre

Al Damià Capafonts de Cal Tendre li agrada la cuina tradicional, però també la fusió de productes d’aquí amb elaboracions més exòtiques. I això és el que proposa avui: un Tataki de tonyina per llepar-se els dits. Comencem!
Ingredients:
- 150 g de tonyina vermella
- 5 cl salsa soja soja
- 50 g de gingebre
- 1 Pebrot verd lamuyo
- 1 Pebrot vermell
- 1 carbassó
- Brots de soja
- 1 pastanaga
- Oli de sèsam
- Sèsam
- Wasabi
- Ou
- Oli d’oliva extra verge
- Sal
Elaboració
- Marineu la tonyina amb una part de soja i el gingebre i reserveu-ho.
- Talleu les verdures a la juliana i escaldeu-les. Deixeu que es refredin. Reserveu-ho.
- Munteu la maionesa de wasabi i reserveu.
- Passeu la tonyina marinada per el sèsam i marqueu-ho a la paella, saltegem les verdures amb oli de sèsam
- Emplateu tallant la tonyina a filets fins. Poseu les verdures d’acompanyament i decoreu-ho amb la maionesa de wasabi.
- Serviu-ho amb un bol amb salsa soja.
Restaurant
Carrer de Ramon Llull, 10, 43850 Cambrils,
877 01 63 27
Maridatge
Ceps de la Via Verda blanc, Les Vinyes del Convent