El CF Reus Deportiu torna a la realitat més líders que mai

SILVIA ANDREO

El club de futbol Reus Deportiu ha guanyat 1 a 2 al camp del Huracán. Després del partit de Copa contra l’Atlètic els roig-i-negres han tornat a la realitat de la Segona B per la porta gran, sumant els 3 punts i situant-se més líders que mai

Més líders que mai després de l’empat del Villarreal, que posa el Reus a 3 punts de distància. El partit a Sant Gregori començava amb la protesta dels jugadors de l’Huracan contra la situació econòmica que viu el club. Per això no han jugat el primer minut. I els primers minuts han transcorregut sense gaire perill a cap de les dues àrees i molt joc al centre del camp. Fran Carbia ha hagut de marxar al 24 per culpa d’un cop a la cara. El seu lloc l’ha ocupat Vítor que ha anat per feina. Al 27’ ha posat una centrada precisa al cap de Fernando, avui titular igual que dimarts contra l’Atlètic, el davanter ha rematat al segon pal i el meta local no ha pogut fer res per evitar el gol roig-i-negre.

Edgar Badia per la seva banda treia de la línea de gol una rematada de cap de Jandro malgrat que la jugada ja havia estat invalidada per fora de joc. I amb la diana de Fernando manant al marcador s’ha arribat al descans. La segona part s’ha iniciat amb un dubtós penal sobre Óscar Rico. Álex Colorado no ha fallat des dels 11 metres i ha col•locat el 0 a 2 al 58’. L’àrbitre ha volgut arreglar l’error i també ha assenyalat la pena màxima a favor de l’Huracan. Jandro tampoc ha perdonat i amb un llançament per sobre d’Edgar ha anotat l’1 a 2. A partir d’aquí el Reus ha patit una mica més amb les aproximacions del conjunt de Sant Gregori que volia almenys fer-se amb l’empat. Els roig-i-negres han pogut ampliar distàncies amb una falta picada per Colorado i de la mà d’Edgar Hernández però primer el seu xut s’ha trobat al porter per després sortir fregant el pal. Al final 1 a 2 i el Reus suma una nova victòria que els manté al capdavant de la taula. Diumenge a les 12 del migdia rebrà la visita de l’Eldenc.