Back to top

Els millors atletes es citen a Cambrils

ADRIÀ MORTE

Cambrils ha estat escenari aquest darrer cap de setmana de la quarta trobada d'Atletisme Catalunya Meridional-Gipuzkoa. Al voltant de 200 nens i nenes provinents del país vasc i 200 més del Camp de Tarragona han disputat aquesta competició. Un esdeveniment esportiu que té com a objectiu fomentar la convivència entre les dues delegacions d'atletisme.

Curses de 100 metres. Salt d'alçada. O salt de llargada. Aquests han estat alguns dels molts esports que s'han practicat aquest dissabte en la IV Trobada d'Atletisme Catalunya Meridional-Gipuzkoa celebrada a les instal•lacions del Club Atletisme Cambrils. Clubs del País Basc han estat d'stage al municipi costaner durant la darrera setmana, aprofitant que es festiu, i com a colofó final han fet aquesta trobada amb els atletes del territori:

La competició ha aplegat al voltant d'uns 400 nens i nenes, 200 de Gipuzkoa i l'altre meitat del Camp de Tarragona. Una trobada que fomenta la convivència i germnador entre les dues delegacions d'Atletisme:

La organització ha explicat que precisament aquest mateix cap de setmana s'ha disputat el campionat de Catalunya de Clubs d'Atletisme. Per tant doncs, algunes entitats esportives han fallat a aquesta trobada, sinó, l'assistència s'hagués multiplicat.