Back to top

Ingressa a presó un home acusat de dos robatoris en domicilis de Reus

El detingut té nombrosos antecedents delictius i el jutge ja ha ordenat el seu ingrés a presó. L'objectiu dels robatoris era sostreure diners, joies, llibretes bancàries i targetes de crèdit per fer reintegraments en caixers automàtics.
Ingressa a presó un home acusat de cometre dos robatoris en domicilis del Baix Camp

Agents de la Policia de la Generalitat i Mossos d'Esquadra de la Unitat d'Investigació de la comissaria de Reus han detingut aquest dilluns un home de 46 anys veí de Reus com a presumpte autor de dos delictes de robatori a interior de domicili, un d'ells en grau de temptativa.

El primer robatori es va cometre la nit del 7 de desembre en un domicili del carrer Camí de Tarragona. Segons la denúncia, un lladre va forçar el pany de la porta i va sostreure diverses joies valorades en més de 1.000 euros. El segon robatori va tenir lloc la nit del 4 de març. En aquesta ocasió un lladre va accedir a través d'una finestra a l'interior d'un habitatge del carrer València. El soroll va despertar la víctima, que va sorprendre el lladre i el va fer fora del domicili.  

Arran d'aquests robatoris els mossos van obrir una investigació per identificar-ne l’autor. Després de diverses indagacions, van trobar indicis que apuntaven a un home que van detenir el 14 de febrer per sis robatoris silenciosos en habitatges del Barri Fortuny. En tots ells el lladre havia utilitzat un modus operandi molt similar a la temptativa de robatori silenciós del carrer València. La forma d'actuar consistia a accedir a través de les finestres en domicilis ubicats en plantes baixes mitjançant escalament. L'objectiu era sostreure diners, joies, llibretes bancàries i targetes de crèdit per fer reintegraments en caixers automàtics.

Després de diverses comprovacions en botigues de compravenda d'or de Reus, els mossos van constatar que el sospitós havia venut les joies sostretes el 7 de desembre. Seguidament van emetre una ordre policial per detenir-lo aquest dilluns 10 d'abril a Reus.

El detingut, amb nombrosos antecedents per delictes contra el patrimoni, va passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Reus i el jutge ja n’ha decretat l’ingrés a presó.