Back to top

Mor un banyista en una platja de l’Hospitalet de l’Infant

Es tracta d'un home, de 77 anys i nacionalitat espanyola, que s'hauria ofegat a la platja de l’Arena arran d'haver patit un atac de cor.
Hospitalet de l’Infant

Un socorrista d'un hotel proper a la platja de l'Arenal hauria realitzat les primeres reanimacions a l'home segons fonts de Protecció Civil. El Servei d’Emergències de Mèdiques ha rebut fins a sis trucades per alertar que l'home de nacionalitat espanyola i de 77 anys hauria perdut el coneixement dins de l'aigua. L'avís s'ha produït a les 10.21 del matí. En aquells moments, onejava bandera verda a la platja de l'Arena i el servei de socorrisme encara no estava actiu - inicien la jornada entre les 10.30 i les 11 del matí-.

Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat un helicòpter medicalitzat, una ambulància i tres dotacions dels Mossos d'Esquadra. Tot i les maniobres de reanimació per part dels efectius SEM no han pogut reanimar finalment a l’home.  

Amb aquesta mort sumen 21 persones mortes a les platges catalanes, de les quals 5 s'han produït a la demarcació de Tarragona. Un balanç negre, ja que s'han doblat les víctimes mortal per ofegament. Per les mateixes dates l'estiu passat s'havien ofegat 11 persones.