Back to top

Inici il·lusionant del Club Voleibol Reus

Les lligues de la Federació Catalana de Voleibol compten des d'aquesta temporada amb la participació del Club Voleibol Reus. Aquesta entitat esportiva, nova d'enguany, té com a objectiu promoure aquest esport a la ciutat. L'inici de temporada dels dos equips sèniors és força prometedor i ja ostenten les primeres posicions de les seves respectives lligues.
Inici il·lusionant del Club Voleibol Reus

El Club Voleibol Reus ha començat la seva aventura a les lligues de la Federació Catalana de Voleibol de la millor manera possible. L'equip masculí i femení han protagonitzat un inici prometedor ostentant les primeres places de la categoria. De l'objectiu de la salvació abans de començar la competició ja s'ha passat a l'objectiu de l'ascens.

L'equip femení juga a la quarta divisió catalana mentre que el masculí a Segona catalana. El club també disposa d'un equip juvenil que s'està preparant de cara la temporada que ve. Aquesta és la primera vegada que Reus compta amb un club exclusiu de voleibol. 

A hores d'ara, el Club Voleibol Reus està format per una cinquantena de jugadors i jugadores. L'entitat esportiva té com assignatura pendent la base i ja està preparant diverses jornades de portes obertes per crear un equip aleví.