Back to top

Els Jocs Mediterranis s'apropen a la ciutadania reusenca

Els organitzadors del Jocs Mediterranis Tarragona 2018 estan duen a terme diferents xerrades pels centres cívics de Reus. L'objectiu de les activitats és donar a conèixer l'esdeveniment esportiu i el programa de voluntariat. Els Jocs tindran lloc del 22 de juny a l'1 de juliol
programa jocs mediterranis 2018

El centre cívic Mestral, situat al Barri Gaudí de Reus, ha estat escenari d'una de les diverses xerrades que s'estan duent a terme aquestes setmanes per donar a conèixer els Jocs Mediterranis Tarragona 2018. Reus tindrà un paper important esdevenint subseu del futbol, gimnàstica rítmica i gimnàstica artística. Aquestes xerrades també serveixen per generar inquietuds entre els assistents i captar nous voluntaris.

"Sense els voluntaris seria impossible fer aquests jocs, el nombre de voluntaris ronda en uns 4.000. La labor dels voluntaris és indispensable per aquests jocs", ha explicat Vicenç Villa, dinamitzador dels Jocs Mediterranis 2018 a Reus. El perfil dels voluntaris és ben variat, des de gent jove fins a gent gran. "És un esdeveniment que no es repetirà, s'ha de tenir en compte que els Jocs Mediterranis és l'esdeveniment més gran que pot organitzar un territori com és el Camp de Tarragona", ha comentat Villa.

Els Jocs del Mediterrani Tarragona 2018 tindran lloc entre el 22 de juny i l'1 de juliol de 2018 en 16 municipis diferents del camp de Tarragona. Està previst que hi participin 4.000 esportistes de 26 nacionalitats diferents, 1.000 jutges i representants internacionals, 1.000 periodistes, 4.000 voluntaris i més de 150.000 espectadors i espectadores.