Back to top

Chatelain: "El PP serà clau en el canvi de Govern a Cambrils"

L'actual portaveu del PP a l'ajuntament de Cambrils, David Chatelain, repetirà com a cap de llista a les properes eleccions municipals. Aquest dissabte ha estat presentat oficialment com a candidat a l'alcaldia de mans del president del Partit Popular català, Alejandro Fernández.
chatelain pp cambrils

La seu del PP a Cambrils s'ha quedat petita en l'acte de presentació de David Chatelain com a candidat a l'alcaldia de cara als propers comicis locals. Una vuitantena de militants i simpatitzants han assistit a l'acte que ha presidit el president del Partit Popular a Catalunya, Alejandro Fernández. Fernández ha alabat la figura de Chatelain i ha instat els cambrilencs a votar el millor alcalde, més enllà de les cicles que representi. Segons el president del PP a Catalunya, Alejandro Fernández, "creiem que no hi ha cap candidat a l'alcaldia de Cambrils que estigui a la seva alçada; i és veritat que tenim un moment complicat per les cicles del Partit Popular, però a les eleccions municipals la gent vota les persones, i jo el missatge que volia traslladar als cambrilencs és que estem davant del millor candidat, del millor alcalde possible, més enllà de si et poden agradar més o menys les cicles, perquè aquí, el que estem votant en definitiva, és qui serà la persona que s'encarregarà de la gestió del dia a dia d'aquesta magnífica ciutat".

Chatelain, qui ha criticat durament la inacció del govern d'aquest mandat, assegura que el PP es presenta com l'alternativa, i confia en un canvi on els populars siguin decisius. Segons afirma Chatelain, "no hi han hagut idees, és un govern molt gris, un governa que realment s'ha dedicat, absolutament, a gestionar, no ha tingut cap impuls polític, jo diria que en cap de les seves vessants, i per tant, nosaltres ens presentem com una alternativa, jo estic convençut que el canvi està a prop, i també estic convençut que el PP a Cambrils serà clau, serà clau per aquest canvi al govern municipal". 

Entre les propostes que planteja el PP de Cambrils de cara a les properes eleccions del 26 de maig, hi ha la de destinar 150 mil euros als empresaris del polígon Belianes per reactivar-lo, la de crear una regidoria específica pels temes de família, o la d'impulsar accessos digitals més senzills i intuïtius per dirigir-se a l'administració pública.

Durant l'acte també s'han presentat tres candidats populars més que encapçalaran llistes de diferents municipis del Baix Camp. En concret són el Juan Antonio Martínez de Mont-roig del Camp, la Sílvia Pujol de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, i la Pilar Cornellà de Duesaigües. 

Paraules clau:

Notícies relacionades