Back to top

Primàries a Primàries

Aquest dissabte Lluís Agustench, Jordi Pouget i Lluís Pallejà pugnen per encapçalar la candidatura de Primàries a Reus. Un moviment que ells mateixos defineixen com antagònic dels partits polítics tradicionals.
primaries

Van néixer per intentar sumar esforços amb la resta de formacions polítiques independentistes i crear una llista unitària. Davant la negativa de CUP, Esquerra i PDeCAT, van decidir reformular el projecte i presentar-se com una alternativa als partits tradicionals, tot i que això comportés la multiplicació de forces pro-república. 

Aquest dissabte, tres candidats a liderar el projecte polític a Reus se sotmeten a primàries. Són Lluís Agustench, Jordi Pouget i Lluís Pallejà. Durant tot aquest dissabte, 23 de febrer, tothom qui ho vulgui pot acostar-se a la seu d'Òmnium Cultural a votar qui vol que lideri el moviment Primàries a Reus. Ells mateixos defineixen el projecte de Primàries com una antagonia als partits polítics tradicionals. 

A partir de les 8 del vespre, com si d'una jornada electoral es tractés, es tancarà les urnes i s'iniciarà el recompte. S'espera que poc més d'una hora després, es tinguin els resultats. Més de 600 persones s'han inscrit al moviment Primàries Reus.

Paraules clau: