Back to top

Més de 350 cavalls i 55 carruatges als 3 Tombs de Reus

Cavalls i Carruatges han tornat a passejar pels carrers de la capital del Baix Camp en la tradicional celebració en honor a Sant Antoni. La festa de les bèsties ha comptat enguany amb la participació del cavall més pesat de Catalunya. La jornada també ha estat marcada per la benedicció de les mascotes que la ciutadania ha portat a l'esdeveniment.
Més de 350 cavalls i 55 carruatges als 3 Tombs de Reus

En Goliat pesa 1.400 quilos i fa 2 metres deu fins a la creu, és a dir des de  les potes fins al començament del coll. És considerat el cavall més pesat de Catalunya i enguany ha format part dels Tres Tombs de Reus. En la cavalcada també hi han participat més d'una vintena d'entitats hípiques, bandes i carruatges i han desfilat més 350 cavalls.

Un dels moments més destacats a part de la cavalcada dels 3 Tombs és la benedicció dels animals on la ciutadania porta les seves mascotes a la desfilada en honor a Sant Antoni. Gràcies al bon temps que ha fet durant la jornada, la celebració ha comptat amb una gran participació per part dels reusencs i reusenques.

L'esmorzar de carruatges, les actuacions de les colles geganteres o la narració del Conte dels 3 Tombs al Teatre Bravium han estat algunes de les activitats del programa d'aquesta jornada.

Paraules clau:

Notícies relacionades