13:37 - 29 octubre 2019
Gastromobil
Hummus de remolatxa amb olives i bolets
Les receptes del Gastromòbil, Restaurant La Palmera de la Llosa
El George Urquiza és el cuiner i propietari del restaurant La Palmera de La Llosa de Cambrils i avui ens porta una recepta fàcil i original, apta per a vegans: un hummus de remolatxa i cigrons.
Ingredients
* Ingredients per a 4 persones:
- 400 g de cigrons cuits
- 100 g de remolatxa cuita
- 1 gra d’all
- 1 cullerada de sèsam (opcional)
- 2 cullerades d’oli d’oliva DOP Siurana
- 1 cullerada de comí
- Suc d’una llimona
- Sal
- Llavors de sèsam
- Germinats
- Bolets de temporada
- 100 g d’olives negres
- 100 g de Panko o pa ratllat
Elaboració
- Per la terra d’olives, tritureu les olives negres i barregeu aquest puré d’olives amb el panko. Deixeu que s’assequi.
- Tritureu els cigrons, la remolatxa i l’all amb l’oli, el comí i el suc d’una llimona, fins que quedi una pasta homogènia. Si està molt espessa, se li pot posar una mica d’aigua de la cocció dels cigrons. Rectifiqueu de sal i reserveu.
- Emplateu posant una mica d’hummus al fons del plat o got, la terra d’olives per sobre i decoreu-ho amb bolets saltejats i germinats.
El Restaurant
Carrer Margarides 8, esq, Carrer Til.lers, 43850 Cambrils, T
977 79 33 54
Maridatge
Els Costums negre, Les Vinyes del Convent