Back to top

Hummus de remolatxa amb olives i bolets

Les receptes del Gastromòbil, Restaurant La Palmera de la Llosa
Hummus

El George Urquiza és el cuiner i propietari del restaurant La Palmera de La Llosa de Cambrils i avui ens porta una recepta fàcil i original, apta per a vegans: un hummus de remolatxa i cigrons.

Ingredients

* Ingredients per a 4 persones: 

  • 400 g de cigrons cuits
  • 100 g de remolatxa cuita
  • 1 gra d’all
  • 1 cullerada de sèsam (opcional)
  • 2 cullerades d’oli d’oliva DOP Siurana
  • 1 cullerada de comí 
  • Suc d’una llimona
  • Sal
  • Llavors de sèsam
  • Germinats 
  • Bolets de temporada
  • 100 g d’olives negres
  • 100 g de Panko o pa ratllat

Elaboració

  • Per la terra d’olives, tritureu les olives negres i barregeu aquest puré d’olives amb el panko. Deixeu que s’assequi.
  • Tritureu els cigrons, la remolatxa i l’all amb l’oli, el comí i el suc d’una llimona, fins que quedi una pasta homogènia. Si està molt espessa, se li pot posar una mica d’aigua de la cocció dels cigrons. Rectifiqueu de sal i reserveu. 
  • Emplateu posant una mica d’hummus al fons del plat o got, la terra d’olives per sobre i decoreu-ho amb bolets saltejats i germinats.

El Restaurant

palmera

La Palmera de la Llosa

Carrer Margarides 8, esq, Carrer Til.lers, 43850 Cambrils, T

977 79 33 54

Maridatge

Els Costums negre, Les Vinyes del Convent

Paraules clau:

Notícies relacionades