Back to top

El Reus buscarà venjança contra el Calafell

Un derbi en jornada intersetmanal que arrencarà a partir de les nou de la nit d'aquest dimecres.
Imatge del derbi entre el Reus Deportiu Miró i el Club Patí Calafell

Setmana d'alegries per l'equip d'hoquei de la ciutat, se n'esperen més si aquest dimecres el Reus Deportiu Miró aconsegueix guanyar al Club Patí Calafell a les 21.00 h en el que és la Jornada 21 de l'OK Lliga.

Després de la victòria contra el Dinan- Quévert francès, els roig-i-negres ja són un dels vuit millors equips d'Europa i, tot i que han tingut poc temps per preparar aquest duel, el pas als quarts de final de la Lliga Europea ha motivat als jugadors per seguir endavant en els sis partits que resten de competició regular.

Consigna: escalar el més amunt possible

El Club Patí Calafell se situa setè a la classificació del torneig domèstic amb 27 punts i jugar a casa és el seu fort. Ja va quedar demostrat en el partit d'anada quan els del Baix Penedès van superar als de Jordi Garcia per 4 a 3.

El Reus buscarà doncs treure's el mal gust de boca i guanyar el derbi territorial per intentar situar-se quart a la classificació.

Pablo Nájera, jugador del Reus Deportiu Miró: "El Calafell treballa molt bé en defensa i disposa de bons jugadors".

Una acció que depèn d'ells mateixos gràcies a l'ensopegada del Noia Freixenet, qui ha perdut aquest dimarts contra el Club Patí Voltregà, desè a l'OK Lliga.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades