Back to top

Reus acull l'11a edició de la fira Bestial

Es durà a terme durant aquest cap de setmana a firaReus, i el seu horari d'obertura serà el dissabte i el diumenge de 10 del matí a les 8 del vespre amb el preu de 5 euros l'entrada.
fira bestial

L'objectiu: posar èmfasi en la tinença responsable dels animals

Aquest cap de setmana Reus serà l'epicentre del món de les mascotes. I és que firaReus acull l'11a edició de la fira Bestial. L'edició d'enguany comptarà amb la presència de 30 expositors que ocuparan el 100% del recinte firal.

Totes amb un únic objectiu en comú: posar èmfasi en la tinença responsable d'animals i els comportaments cívics.

bestial

ARION regala 1 kg de pinso a qui es faci una fotografia

Una altra de les activitats que es tornen a realitzar després de l'èxit d'edicions passades és la de la marca ARION. Una acció solidària sota el hastag #BestialArionAdopta que regalarà 1 kg de pinso per cada fotografia que es faci el visitant al photocall de la fira i la pengi a les seves Xarxes Socials etiquetant el hastag corresponent.

L'exposició internacional felina ajornada

D'altra banda, el certamen ha ajornat l'exposició internacional felina que estava prevista per aquest cap de setmana per tal de seguir les indicacions de prevenció del COVID-19, ja que comptava amb la presència de jurat de França i Itàlia per les prevencions envers el Covid-19.

Les portes del Bestial estaran obertes el dissabte i el diumenge de 10 del matí a 8 del vespre, i el preu de l'entrada és de 5 euros.

Paraules clau:

Notícies relacionades