Back to top

Pla de xoc extraordinari a Vila-seca per pal•liar els efectes de la Covid-19

Vila-seca aprovarà al ple de divendres una modificació de crèdit del Pressupost Municipal del 2020 amb un import de 10,7 milions d'euros.
Alcalde de Vila-seca, Pere Segura

L'Ajuntament de Vila-seca destinarà 10,7 milions d'euros del seu pressupost municipal en accions per reactivar l'economia local i ajudes a la ciutadania.

Una quantia extraordinària que segons el consistori, era més que necessària en la situació actual. En aquest expedient, que serà aprovat el divendres al plenari, es perfila un nou Pla d'Impuls Municipal del 2020 que s'estructura en tres eixos:

  • 1.135.000 euros en l'impuls a l'acció social i assitencial a les famílies
  • 7.931.736,47 euros en el teixit productiu i l'activitat econòmica
  • 1.250.000 euros en ocupació i formació de les persones

Acord entre tots els partits

L'acord recull moltes de les demandes de la població i ha estat consensuat entre tots els grups polítics del consistori. Algunes de les accions que ja estan sobre la taula són la prolongació de les beques menjador durant tot l'estiu i la creació, per primera vegada al municipi, d'una línia de subvencions d'ajuda directa al lloguer per a la ciutadania de Vila-seca amb una major situació de vulnerabilitat.

partits polítics de Vila-seca

L'atur augmenta un 3%

També s'ha acordat multiplicar per quatre els plans d'ocupació en un moment en què tal com explica l'alcalde del municipi, Pere Segura, l'atur ha augmentat un 4% arribant a la xifra de 14%.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades