Back to top

El Drac de Reus, representant de la cultura catalana a Portugal

El Drac de Reus viatjarà aquesta setmana fins a Portugal per formar part de l'Aplec Internacional Elvas 2022 que representarà la cultura catalana en l'edició d'enguany.

El 34è Aplec Internacional Elvas 2022 estarà protagonitzat pel Drac de Reus, després d'haver estat seleccionat per l'Adifolk (Associació per a la difusió del folklore), una associació que s'encarrega de presentar un mostrari de la cultura catalana. 

L'Aplec que permetrà compartir la cultura de Catalunya en les jornades organitzades a Portugal durant els dies 26, 27 i 28 d'agost comptarà amb una representació que anirà des dels gegants fins als jocs tradicionals. 

La trobada internacional permetrà posar en valor la diversitat cultural, compartint la cultura catalana, però també rebent la mostra de cultura portuguesa. L'experiència podrà ser seguida a través de les seves xarxes socials. 

La candidatura

Les candidatures per presentar-se es van obrir durant els mesos de novembre i desembre de l'any passat. En aquell moment, la secció del Drac de Reus va aconseguir que, per primera vegada, en formés part de l'aplec. Des del moment en què van estar seleccionats al mes de febrer, van començar a treballar conjuntament amb l'Adifolk per preparar les actuacions del seguici. La col·laboració amb una colla de diables permet complementar l'actuació pirotècnica. 

Paraules clau:

Notícies relacionades