Back to top

Junts vol una gran zona verda i esportiva al pàrquing de Sant Bernat Calvó

L'espai, que és propietat de la Generalitat i es gestiona per part d'una empresa privada, es convertiria en un parc amb pistes esportives, una nova zona de patinatge i skate, espais de restauració i zones d'estada.

Junts per Reus proposa convertir l'actual pàrquing de camions de l'avinguda de Sant Bernat Calvó en una gran zona verda amb diferents espais per a la pràctica esportiva. La candidata Teresa Pallarès, ha explicat aquest dilluns que volen negociar amb la Generalitat, titular dels terrenys, per traslladar aquest espai logístic a una altra zona menys poblada de la ciutat i encabir-hi aquesta proposta. Afirmen que aquest pàrquing es va projectar fa dècades i que actualment es troba totalment dins de la trama urbana de la ciutat, pel que caldria reubicar-lo.

Des de Junts asseguren que volen definir com serà exactament el parc amb les entitats esportives de la ciutat tot i que han anunciat que la seva intenció és construir-hi camps de futbol, pistes de bàsquet o una zona on practicar ioga i disciplines similars, entre d'altres.

A més, la candidata a l'alcaldia Teresa Pallarès, també ha anunciat la seva intenció de continuar estenent la xarxa de polilleugers arreu de la ciutat. Ha insistit a construir-hi un a l'Escola Marià Fortuny i un segon en un centre encara per determinar. També ha afirmat que aquest pròxim mandat ha de servir també per desencallar el futur pavelló del Molinet, a tocar de l'Institut Isabel Besora i que ha de ser el segon gran pavelló esportiu de la ciutat.

Paraules clau:

Notícies relacionades