Back to top

150 Tions exposats per una bona causa

La comunitat d'aprenantatge de l'escola La Vitxeta ha organitzat la setena Trobada de Tions d'arreu de Catalunya. S'hi apleguen més d'un centenars de tions, de totes les mides i colors. Els més menuts han fet cagar el Tió de l'escola en una  jornada farcida d'activitats i tallers.
L'escola de la Vitxeta ha organitzat la setena edicó de la Trobada de Tions d'arreu de Catalunya

Les portes de l'escola de La Vitxeta s'han obert per acollir 150 tions d'arreu de Catalunya. Es tracta de la setena Trobada de Tions d'arreu de Catalunya, una iniciativa que s'emmarca en els actes organitzats per recollir fons per la Marató de TVC, que enguany està dedicada a les malalties infeccioses.

La mostra conté tions, principalment, de famílies de l'escola i de l'entorn més pròxim. Tots ells tenen diferents mides, colors i complements propis, fins i tot n'hi ha algun de reivindicatiu. Tot i la gran varietat, la sensació de l'exposició ha estat el número 50, perquè segons expliquen els més petits "és necessari mirar-lo a través d'una lupa".

Durant tota la jornada d'aquest diumenge, les famílies han pogut participar de diversos tallers, com per exemple el de la creació d'un imant en forma de tió, o bé, ha d'un vermut solidari.

Ara bé, el moment més esperat pels nens i nenes ha estat quan el tió del centre educatiu ha cagat les llaminadures i les xocolatines. Els més menuts han cantat amb il·lusió una cançó pròpia, ja que així no els hi ha calgut picar ben fort amb bastons.