Back to top

200 nous consumidors de Reus s'adhereixen a Consum Estratègic

La capital del Baix Camp ha acollit la 1a Fira de Consum Estratègic a la ciutat per donar a conèixer distribuïdors de diferents serveis primaris per tal de crear una estructura economia catalana, moderna i responsable.
200 nous consumidors de Reus s'adhereixen a Consum Estratègic

La plaça Evarist Fàbregas ha estat l'escenari de la 1a Fira de Consum Estratègic a Reus. El certamen està impulsat per l'Assemblea Nacional Catalana que ha volgut presentar la iniciativa Consum Estratègic a la capital del Baix Camp. Es tracta d'un projecte per a l'apoderament de la societat catalana en l'àmbit econòmic. A través d'una xarxa de productes, serveis i consumidors, es vol afavorir el creixement d'un teixit productiu català pròsper per si mateix. La ciutat ha acollit durant aquest dissabte a diversos proveïdors de sectors prioritaris com l'electricitat, el gas o entitats bancàries. La fira ha servit per donar a conèixer els seus serveis destacant el seu compromís amb aspectes com el medi ambient, l'economia circular o la promoció de la llengua catalana.

Més de 200 consumidors s'han adherit a la campanya després de consultar en els diverses parades. Un cop donats d'alta, els consumidors poden consultar a través del cercador de Consum Estratègic qualsevol dels serveis que formen part de la xarxa i que es desvinculen de les empreses de l’IBEX 35 i dels poders polítics de l’Estat espanyol. 

Paraules clau: