Back to top

5.000 persones i tot tipus d'esports a Escornalbou

SILVIA ANDREO

Prop de 5.000 persones han visitat aquest cap de setmana la FiraEsport a Vilanova d’Escornalbou. Un perfecte aparador per a l’esport i les empreses d’aquest sector. Curses de muntanya, de BTT, exhibicions, bitlles, inflables... Tot té cabuda en aquesta fira de referència del Camp de Tarragona.

Un any més Vilanova d’Escornalbou s’ha convertit durant dos dies en el centre de l’esport i les activitats de lleure.

La FiraEsport ha arribat enguany a la seva quarta edició. Com sempre, els visitants han pogut passejar per els diferents stands, participar a les activitats que s’han organitzat o atansar-se a esports menys coneguts, com el crossfit.

També hi hagut espai per a les demostracions de taekwondo, patinatge, classes de dance que han anat a càrrec del Reus Deportiu, curses i caminades de muntanya i de BTT. En aquesta prova els 40 participants han pogut escollir entre fer un recorregut de 20 o de 30 k.

Els més petits han anat amb les seves bicis a recórrer els carrers del poble. Ells són també un dels protagonistes d’aquesta fira.

Prop de 5.000 persones han visitat durant tot el cap de setmana aquesta important fira de l’esport del Camp de Tarragona.