Back to top

Acaba la reforma del carrer de Roger de Llúria

Les obres es van iniciar el passat mes de juliol, amb un pressupost d'adjudicació de 186.194 euros
obres

Les obres de la segona fase del Pla de Barris de Sol i Vista, la reforma del carrer de Roger de Llúria, finalitzen aquest setmana, una vegada completats els treballs de pintura i de senyalització viària. 

Obres des del juliol

Les obres, que s'han centrat en el tram del vial fins al carrer Josep Iglésies i Fort, es van iniciar el passat mes de juliol, amb un pressupost d'adjudicació de 186.194,80 euros (IVA inclòs). L'actuació va ser adjudicada a l'empresa Auxiliar de firmes y carreteras (AFICSA).

roger

La remodelació del carrer Roger de Llúria manté el sentit de circulació existent amb dos sentits, al tram des de la carretera d’Alcolea fins al carrer Josep Iglesias Fort; i és de direcció única sentit a la resta del carrer.

La solució executada ha ampliat les voreres seguint els criteris recollits al Pla de mobilitat urbana de Reus , i dotant-lo de unes característiques similars als carrers recentment remodelats, amb vorades de granit, paviment de voreres de panot/terratzo i paviment asfàltic. Les seccions s’han dissenyat en base a donar una major comoditat als vianants, i adaptades a persones amb mobilitat reduïda, augmentant l’amplada de les voreres actuals. L’actuació ha inclòs també obres en els sistema de sanejament, enllumenat i jardineria.

L'obra s’ha executat en el marc del Pla de Barris, una vegada el departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya va anunciar la pròrroga fins a 31 de desembre de 2019 dels projectes beneficiats per la convocatòria de 2009.

Paraules clau:

Notícies relacionades