Back to top

Aigües de Reus rep una subvenció de 300.000€

L'Agència Catalana de l'Aigua ha concedit una ajuda per reparar la xarxa d'abastiment i millorar el telecontrol de fuites

Aigües de Reus ha rebut una subvenció de 300.000 € per millorar i controlar la xarxa d'abastiment. Aquesta ajuda concedida per l'Agència Catalana de l'Aigua s'inclou dins d'un pla d'inversió de l'empresa municipal per un valor d'1.491.702 €. Els diners serviran per actualitzar el sistema de canonades d'algunes zones de la ciutat, com les avingudes del Comerç, Països Catalans, de Pere el Cerimoniós i del Mediterrani, així com els carrers de Robert Aguiló, de Closa del Mestre i de Castellvell.

A banda d'aquestes millores, part de la inversió es destinarà a la digitalització per al control de les fuites. L'objectiu d'aquesta actuació és fer més eficient l'actual sistema de monitoratge, el qual permet detectar a l'instant problemes en la pressió o grans fuites. El sistema també permet interrompre el subministrament de manera telemàtica. Els 300.000 € de l'ACA procedeixen d'una partida de 128 milions que l'agència ha destinat a 707 municipis catalans arran de la sequera.
 

Paraules clau:

Notícies relacionades