Álex Colorado retorna els gols a l'Estadi Municipal

El Reus ha saltat a la gespa amb les ganes de donar una alegria a la seva gent ja que hi havia poc més en joc. Tot i així, als roig i negres els hi ha costat una mica entrar en el partit davant un rival que ha pressionat molt ja que es jugava la vida. Així, la possessió i les ocasions més clares a la primera part han estat pel Llevant que al minut 6 ha vist com l’àrbitre li ha anul•lat aquest gol de Rubén Fonte per fora de joc. El Reus també s’ha apropat a la porteria d’Ovejero però sense massa perill. Al 25’ eren els granotes els qui tornaven a inquietar Badia quan la rematada de Fonte s’ha estavellat al pal. Amb el 0 a 0 inicial s’ha arribat al descans.

A la represa, els d’Emili Vicente han sortit molt més endollats i al 54 han tingut la més clara quan Masqué ha centrat des de la banda però ni àlex López ni Cuellar han pogut arribar. I la millora en el joc dels roig-i-negres s’ha vist recompensada amb el gol d’ Àlex Colorado després d’una bona combinació amb Guedes. A partir d’aquí els locals han gaudit de bones oportunitats per ampliar el resultat, primer Ramón Folch amb un llançament que ha acabat al pal i després Masqué que ha buscat sorprendre al porter per dalt. El Llevant no s’ha rendit, només li valia la victòria, però Badia ha estat clau en els darrers minuts.

Amb aquesta victòria, els roig i negres sumen 48 punts i segueixen dotzens a la classificació a dues jornades per acabar el campionat. El proper cap de setmana visitaran el camp de l’Elx.