Back to top

Anna Frixach liderarà la Jove Cambra Internacional de Catalunya

Reus ha acollit l’Assemblea de Traspàs de Poders Nacionals de la Jove Cambra de Catalunya aquest dissabte 25 de gener al Círcol, amb l’assistència de presidències, vicepresidències i membres de tota Catalunya
noticies

Anna Frixach, assumirà el càrrec de Presidenta de la Jove Cambra Internacional de Catalunya, i durant l’acte es va presentar la nova junta. La Jove Cambra de Catalunya és l’entitat que a nivell nacional, representa les diferents Joves Cambres locals que hi ha a Catalunya, com la Jove Cambra Internacional de Reus. La capital del Baix Camp ha acollit l’Assemblea de Traspàs de Poders Nacionals de la Jove Cambra de Catalunya aquest dissabte 25 de gener a l’entitat el Círcol.

En aquesta assemblea es nomena a Anna Frixach, júnior i senadora de Jove Cambra Internacional de Reus, que va ser escollida durant el Congrés Nacional de Joves Cambres a l’octubre, com a presidenta de l’òrgan nacional, agafant el relleu de la sabadellenca Sara Rué.

A l’acte van assistir una cinquantena de persones, de les quals, entre membres de les diferents entitats, 12 persones havien estat amb anterioritat presidències nacionals.

Enllaç de l'àmbit local amb el nacional

anna frixach

En l'acte també s'han dut a terme els corresponents canvis en els càrrecs que conformen la Junta Directiva, tal i com estableixen els estatuts de l'entitat. La seva Junta està formada per membres de les diferents entitats locals d’arreu de Catalunya, els reusencs Pol Jimenez, actuant com assessor legal i Robert Franquet, s’encarregarà de la promoció econòmica; l’ebrenca Georgina Matamoros, com a secretaria general i encarregada de l’àrea d’internacional; els tarragonins Xavi Bielsa, com a responsable TIC i Laura Bricio, com a tresorera; el lleidatà Francesc Lletjós, encarregat de la formació; la barcelonina Georgina Rodríguez s’encarregarà de la comunicació; l’igualadí David Raya s’encarregarà de les relacions institucionals; i finalment la sabadellenca Sara Rué com a past-presidenta.

Amb aquesta Junta es vol tenir sempre a nivell local un enllaç amb nacional, per tal d’enfortir relacions. Els objectius del nou equip, liderat per Anna Frixach, seran el de recuperar la unió de les diferents entitats locals i fer que les diferents entitats locals recuperin diversos programes que s’havien fet en anys anteriors, tant de formació com de caire social i també ajudar a crear-ne de nous, tot mirant a l’objectiu de creixement que ha marcat per aquest any.

Paraules clau: