Back to top

Antoni Castro crida a complir les restriccions anticovid

El director del Servei de Medicina Interna de l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus recorda que la segona onada de la covid ha registrat més casos i de major gravetat.

Des de l'Hospital Sant Joan de Reus, el director del Servei de Medicina, Antoni Castro, valora les dades covid d'aquesta setmana a la ciutat de Reus.

Després d'haver arribar a xifres desorbitades, actualment l'índex de risc de rebrot a la capital del Baix Camp se situa en valors al voltant dels 130 punts. Una xifra que s'allunya dels valors en clau catalana, que es troba al voltant dels 190 punts. Castro considera que aquestes xifres responen a accions com "el toc de queda, confinament". Tot i això, alerta que "augmentarà la transmissió ja que s'acosten festes i hi haurà més mobilitat i la gent incrementarà l'activitat social".

"No hi ha cura per la malaltia"

Castro insisteix que "sovint, abaixem la guàrdia amb aquelles persones pròximes o que coneixem, però és un error". Per aquest motiu, demana que si les persones incrementen la seva activitat social, ho facin amb molta cura. Recorda que "no hi ha cura per la malaltia, de moment la solució és no agafar-la".

Paraules clau:

Notícies relacionades