Back to top

Aprovació al Congrés d'una proposició per millorar l'aeroport de Reus

La comissió de Foment del Congrés de Diputats ha aprovat una proposició per millorar l'aeroport de Reus. Aquesta nova proposta reclama l'impuls de l'espai i el desplegament d'un pla d'inversions per resoldre la situació de l'aeroport. Segons UGT, les mesures més urgents que s'haurien d'implantar són l'ampliació de l'horari operatiu i de la plantilla.
Segons UGT, les mesures més urgents que s'haurien d'implantar són l'ampliació de l'horari operatiu i de la plantilla.

La comissió de Foment del Congrés de Diputats ha aprovat una proposició no de llei que implica millorar l'aeroport de Reus. Aquest projecte implicaria l'impuls de l'espai i el desplegament d'un nou pla d'inversions per resoldre la situació de l'aeroport. Aquesta proposta, impulsada per Esquerra Republicana, ha tirat endavant amb els vots a favor del PSOE i Unidos Podemos. D'altra banda, el PP ha votat en contra i Ciudadanos s'ha abstingut.

Des de la UGT s'ha valorat molt positivament l'aprovació d'aquesta proposició, que permetrà fer visible el problema de les infraestructures al Camp de Tarragona. El sindicat ha reconegut que adoptar aquestes millores és una necessitat urgent per l'aeroport. "El trànsit aeri està en creixement, però si no millorem els horaris i les instal·lacions l'aeroport de Reus no podrà créixer més i perdria moltes possibilitats de desenvolupament econòmic", ha reconegut el delegat de la UGT a l'aeroport de Reus, Carlos Tomás.

L'esmena demana que es posi en marxa el pla de protecció de l'aeroport i que en els propers pressupostos generals de l'Estat es faci efectiva la inversió a l'aeroport de Reus, que no es va executar l'any 2006.

Paraules clau: