Ara sí, de vacances

ADRIÀ MORTE

El Club de Futbol Reus Deportiu no ha pogut posar la cirereta a la millor temporada de la història. Els roig-i-negres han perdut a la tanda de penals contra l'UCAM Murcia en l'eliminatòria per decidir el campió de tota la segona divisió B. Des d'avui els reusencs ja gaudeixen d'unes vacances més que merescudes.

Aquest ha estat el gol que ha coronat l'UCAM Murcia com a campió absolut de tota la segona divisió B. Un títol anecdòtic que s'ha decidit en la tanda de penals després que en els 90' i la prórroga no s'hagi mogut el 0 a 0, el mateix marcador que a l'anada. Els murcians s'han mostrat impecables en els llançaments i David Haro, un dels herois en l'eliminatòria contra el Racing, ha fallat des dels 11 metres. El partit ha estat un reflexe del que va ser el duel de l'anada: Cap misteri. Amb les vacances al cap, i la sofocant calor de Múrcia s'han vist molt poques ocasions. A la primera part, un llançament de falta de Vítor i dos xuts llunyans dels locals. Mentre que a la represa, Folch ha tingut dues ocasions molt clares de cap, la segona, amb una autèntica aturada del porter Biel Ribas.

L'UCAM Múrcia s'ha quedat amb 9 jugadors després de l'expulsió de César Remón a la segona part i Nono segon a la prórroga. Des d'aquest moment, el Reus ja està de vacances després de signar la millor temporada de la història. Ara, toca descansar i pensar en l'any que ve, l'aventura roig-i-negra a la Liga Adelante.