Back to top

Arriba la 13a edició del Memorimage més musical

La tretzena edició del Festival de Cinema Internacional Memorimage arriba a Reus del 7 al 10 de novembre. Enguany, en commemoració de Reus Ciutat de la Música 2018, alguns dels films documentals es centraran en l'àmbit musical. Per altra banda, el Castell del Cambrer reemplaçarà la sala del Bravium i juntament amb el teatre Bartrina, es projectaran un total de 13 pel•lícules.
13a edició del Festival Memorimage

Els amants del cinema documental tenen una cita el proper mes de novembre. I és que la tretzena edició del Festival Internacional de Cinema Memorimage portarà novament a Reus un seguit de projeccions i tallers relacionats amb els documentals.

Tal i com s'ha fet en altres edicions, el festival comptarà amb les mateixes seccions i posarà especial èmfasi en el MemoriJove que pretén apropar aquest cinema als alumnes dels instituts.

La música serà present en tot el Memorimage en motiu de Reus Ciutat de la Música 2018. En l'acte inaugural, es projectarà el documental d'Andrea Motis, una trompetista silenciosa que juntament amb el músic Joan Chamorro actuaran en forma de concert.

A diferència d'altres anys, el Castell del Cambrer serà un dels espais on es projectaran els films, juntament amb el teatre Bartrina. D'entre els premis a repartir, el guanyador del MemoriReus rebrà 500 euros i la secció oficial tindrà un premi de 1000 euros.

Les 13 pel·lícules que es presentaran es faran al llarg de 17 sessions amb entrada gratuïta i s'espera que l'assistència de públic es mantingui respecte l'any anterior.

"La idea d'enguany és seguir consolidant el festival i augmentar el nombre d'assistents ja sigui virtualment o presencialment", destaca el director artístic del Festival Memorimage, Daniel Jariod.

El MemoriReus, categoria destinada a cineastes reusencs, ha augmentat la seva participació i són 3 els films que es presentaran en aquesta tretzena edició. L'Ajuntament reusenc ha destinat un pressupost de 92.000 euros, una xifra menor a la de l'anterior edició.

Paraules clau: